Past een Yaya blouse bij jouw figuur?

Hallo allemaal! Ik ben Kelly. Na de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik wilde gaan doen. Ik besloot om in een kledingwinkel te gaan werken. Na een jaartje opende ik mijn eigen webshop. Hoewel ik gek ben van kleding, wilde ik een ruimer assortiment aanbieden. Het online winkelen is helemaal in nu, dus je moet goed voor de dag komen. Ik besloot ook make-up, verzorgingsproducten en tassen toe te voegen aan mijn webshop. Ik doe nog al het werk zelf voor de webshop, dus ook de pakketjes inpakken en de voorraad beheren. Een webshop heeft andere uitdagingen dan een fysieke winkel en dat maakt het voor mij interessant. In mijn blog deel ik alle ins & outs over online shoppen.

Past een Yaya blouse bij jouw figuur?

17 maart 2021
 Categorieën: Shoppen, Blog


Ben je op zoek naar een nieuwe blouse? Eentje om overdag te dragen, voor jouw zakelijke outfit of voor een komend sollicitatiegesprek? Dan is een blouse van het merk Yaya dé blouse voor jouw. Deze blouses zijn namelijk veelzijdig, hebben unieke designs en zorgen altijd voor een stijlvolle outfit. In dit artikel lees je hoe een Yaya blouse het beste bij jouw figuur past.

Zandloper figuur

Een zandloper figuur kenmerkt zich door brede schouders, brede heupen en een smalle taille. Als zandloper figuur kun je de rondingen op “de juiste plaatsen” hebben zitten. Om een blouse te vinden, is het belangrijk dat deze vooral goed om de boezem past en netjes aansluit in de taille. Een blouse van Yaya is daarom ideaal. Je kunt deze goed dragen op een jeans en de blouse in de jeans dragen. Het is slim om net een maatje groter te kopen, wanneer je wilt dat alle knoopjes boven dicht kunnen. Voor een sensuele outfit, kun je natuurlijk ook ervoor kiezen om de bovenste knoopjes over te laten.

Appel figuur

Mensen met een appel figuur hebben een lichaam waar de vetopslag vooral rondom de buik zit. Het kan dan lastig zijn om een mooi bloesje te vinden dat bij jouw figuur past. Door een blouse van Yaya op de juiste manier te stylen, kun je deze prachtig laten aansluiten. Kies voor een blouse van Yaya en de gewenste kleur/print en draag deze bijvoorbeeld met een lang vest. Zo leg je de nadruk op de lengte en niet op jouw buik.

Peer figuur

Wist je dat de meeste vrouwen in Nederland een peer figuur hebben? Dit betekent dat het lichaam van smal, uitloopt naar breed. Dit kun je zien als bredere heupen/billen en smallere schouders en bovenlichaam. Bij dit figuur passen blouses erg goed. Deze kun je namelijk strak laten aansluiten. Wil je meer balans in jouw lichaam? Dan kun je kiezen voor een opvallende blouse van Yaya, bijvoorbeeld een met een druk en hip printje. Deze draag je op een effen broek of zwarte jeans. Zo gaat de aandacht van jouw benen af en vormt jouw outfit een ideaal geheel.

Een Yaya blouse past dus bij ieder figuur. Het ligt er simpel aan hoe je jouw outfit samenstelt. Door bewust te letten op jouw figuur, kun je iedere outfit laten spreken en past dus elk kledingstuk bij je. Denk nu niet dat omdat je een appel figuur hebt dat een blouse niet past, of dat bij een zandloper figuur een blouse niet aansluit. Shop de juiste maat blouse en combineer deze met de juiste kleding om een geweldige outfit samen te stellen.