Studio Anneloes jurk: eerlijk en heerlijk

Hallo allemaal! Ik ben Kelly. Na de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik wilde gaan doen. Ik besloot om in een kledingwinkel te gaan werken. Na een jaartje opende ik mijn eigen webshop. Hoewel ik gek ben van kleding, wilde ik een ruimer assortiment aanbieden. Het online winkelen is helemaal in nu, dus je moet goed voor de dag komen. Ik besloot ook make-up, verzorgingsproducten en tassen toe te voegen aan mijn webshop. Ik doe nog al het werk zelf voor de webshop, dus ook de pakketjes inpakken en de voorraad beheren. Een webshop heeft andere uitdagingen dan een fysieke winkel en dat maakt het voor mij interessant. In mijn blog deel ik alle ins & outs over online shoppen.

Studio Anneloes jurk: eerlijk en heerlijk

12 september 2017
 Categorieën: Shoppen, Blog


Het maken van een eerlijk product. Dát vind ik belangrijk en daar sta ik voor. Of het nou een Studio Anneloes jurk of broek is, een tuniek of blouse. Het wordt uitsluitend in Europa – en dan met name in Polen - geproduceerd bij een aantal vaste productiepartners die alleen voor Studio Anneloes werken. Ook dat maakt Studio Anneloes zo bijzonder. Bestel gemakkelijk en snel bij Van de Belt Modewereld.

Ik weet dat er met liefde en vakmanschap en zeker ook trots in de kwalitatief uitstekende ateliers gewerkt wordt aan de verschillende producten die ze bieden. Studio Anneloes onderhoudt zelf nauw contact met de partners in Polen en samen creëren ze de kleding. Weet je wat ook bijzonder is? Dat ook de Italiaanse 'travel' stof, waar Studio Anneloes ook al om bekend staat, op een bijzonder milieubewuste manier en uiteraard met maximale aandacht voor het terugdringen van vervuiling en het besparen van energie geproduceerd wordt. Ook dat maakt je trots.

Nog iets om trots op te zijn is de prachtige en uitgebreide collectie. Van Studio Anneloes jurk of blouse, van top of T-shirt, tot broek of blazer. Alles is bijzonder, is anders en bovenal eerlijk. Studio Anneloes wil in alles eerlijk zijn en dus ook een eerlijk product bieden. Gezien de reacties van de klanten slaagt Studio Anneloes daar telkens weer in. Ook al iets om trots op te zijn.

Wat ik prachtig vind, is dat ze de al eerdergenoemde 'travel' kwaliteit aan kunnen bieden. Want dat is toch best wel heel bijzonder. Bijzonder vooral omdat de kledingstukken geproduceerd zijn van een heel bijzondere stof; een kettingbreisel van polyamide en elasthan. Die materialen, zo weet ik, zie je ook heel veel in de sportindustrie vanwege met name de unieke en speciale eigenschappen. De kleding ademt en is zelfs bestand tegen chloor, is duurzaam, slijtvast en kreukvrij. Verder is het draagcomfort van deze kleding erg hoog vanwege de unieke stretch en komen de vrouwelijke vormen prachtig tot uiting. Wat goed is om te weten is dat de naaigarens die gebruikt worden bij het produceren minder stretch bevatten dan de stof zelf. Dat betekent dat enige zorgvuldigheid in acht genomen moet worden bij het aan- en uitdoen van de kleding. Dat vraagt gewoon wat meer voorzichtigheid, zeg ik heel eerlijk. Klanten die kleding van deze stof kopen, worden op de site uitgebreid voorgelicht over de specifieke eigenschappen. Bovendien zijn op de Studio Anneloes website was-, en draagtips te vinden, zoals uiteraard ook de collectie op de site te bewonderen is. En ik besef dat ik nog lang niet alles verteld heb. Kijk gewoon eens uitgebreid op de site. Neem daar de tijd voor.