Wat zijn displays en waar kun je ze vinden?

Hallo allemaal! Ik ben Kelly. Na de middelbare school wist ik niet zo goed wat ik wilde gaan doen. Ik besloot om in een kledingwinkel te gaan werken. Na een jaartje opende ik mijn eigen webshop. Hoewel ik gek ben van kleding, wilde ik een ruimer assortiment aanbieden. Het online winkelen is helemaal in nu, dus je moet goed voor de dag komen. Ik besloot ook make-up, verzorgingsproducten en tassen toe te voegen aan mijn webshop. Ik doe nog al het werk zelf voor de webshop, dus ook de pakketjes inpakken en de voorraad beheren. Een webshop heeft andere uitdagingen dan een fysieke winkel en dat maakt het voor mij interessant. In mijn blog deel ik alle ins & outs over online shoppen.

Wat zijn displays en waar kun je ze vinden?

12 mei 2017
 Categorieën: Shoppen, Blog


Displays

Displays zijn bedoelt om producten te etaleren. De producten kunnen variëren van sieraden tot grotere producten. Daarnaast kun je displays gebruiken voor folders en papierwerk dat dient ter promotie van de winkel. U kunt een display plaatsen in de etalage, op de grond of op een podium in een winkel (goed in het zicht). Een display kan daarnaast artistieke en sfeerverhogende waarde hebben voor de winkel en je kunt er vrijwel alles meedoen.  


Waar

Displays koop je natuurlijk gemakkelijk op het internet, kijk hiervoor bijvoorbeeld op Trade Bazaar. Maar hoe weet je nou precies of het bij je winkel of etalage past? De kleur is daarbij allereerst van belang. Veel transparante displays laten veel ruimte voor creativiteit, maar de vorm blijft natuurlijk altijd. Je kunt zelf een display maken, uit hout of plastic, mits je daar een beetje de handigheid voor hebt. Uiteraard heb je daar een goede zaag en ander materiaal voor nodig dat je bij grote winkelbouwmarkten kunt kopen. 


Displays kopen

Boeken, cosmetica, kranten, folders van uw bedrijf of winkel, notebook's, Dvd's en Cd's, tassen van de winkel en zelfs servies: het kan allemaal gepresenteerd worden als top- of promotiestuk in de display. Smaak is bepalend. Overdaad schaadt en dat geldt ook bij displays. Je wilt dat de aandacht wordt getrokken naar hetgeen in de display gepresenteerd wordt en dan gaat niet lukken wanneer er heel veel displays dicht op elkaar staan. Dat is een belangrijk gegeven, met name wanneer het om folders gaat. Wilt de klant zich aangetrokken om de folder te pakken, dan moet de display met folders allereerst makkelijk te zien zijn en daarnaast makkelijk aan te grijpen. De moeite moet niet te groot zijn, anders voelt de klant zich bezwaard en zal hij het laten. Je kunt displays met folders en ander promotiemateriaal kwijt in andere winkels. Displays kopen kan onder meer bij professionele drukkerijen.. 


Karton

Karton is een prachtig materiaal voor displays. Goede designers en grafisch ontwerpers kunnen hierop namelijk al je wensen op los laten. Ontwerpen, snijden, drukken, printen en plakken: ontwerpers geven uiting aan je wensen. Een relationeel geschenk? Dat kan via een display: een kartonnen doos met het logo van je bedrijf en een product dat bij de klant past. Een display voor een promotieproduct of veel make-up, zoals ze in de cosmetica winkels staan? Ook displays in lettervorm is mogelijk. Let wel even op de kosten, want het maken (van scratch) van displays is een vakmanschap.